Isfiske i Snefjord 2017

  Isfiske i Snefjord 2017

  Vi vil oppfordre alle fiskelystne til å ta turen for å sparke igang fiskesesongen 2017.
  Medlemmer i Snefjord JFF fisker gratis - Ikke-medlemmer kr 100,-.

  Lykke til - Vi sees på isen :)

  For kjøp av fiskekort, kontakt:
  Britt Hansen, 95 78 91 35
  Peter Jørgensen, 95 09 86 37

  FISKE I SNEFJORDVASSDRAGET 2016

  Kortsalg 2016

  FISKE I SNEFJORDVASSDRAGET 2016

  Det er nå muligheter for og kjøpe fiskekort på Inatur.no link:https://www.inatur.no/laksefiske/538596f8e4b05f564fc6e318/roye-laks-og-sjoorett-fiske-i-unikt-vassdrag Fangst rapport innleveres på vår Inatur Alle kortkjøpere må levere fangstrapport. Takk for at dere levere fangstrapport. Se film med røye på vandring i Snefjord:https://www.youtube.com/watch?v=B1eLoi33DR8

  Reisetips fra nettavisen

  Nasjonale turistveier: Havøysund

  Reisetips fra nettavisen

  Nettavisen har publisert en flott artikkel om den nasjonale turistveien til Havøysund. Klikk linken under for å lese hele artikkelen.

  Å ta en ferie i eget land er kanskje noe av det aller beste man kan gjøre. Å få historier, tanker og bilder som kan deles med venner, kjente og familie i lang tid i tillegg til å utvide den egne nære horisonten gir bedre forståelse, og en fastere grunnmur i tankegodset. Vi har tatt en titt på de beste bilturene i Norge, med utgangspunkt i de Nasjonale turistvegene.

  Det er 18 nasjonale turistveier, og vi i Nettavisen reisetips skal gi deg tips, triks og anbefalinger til hvordan du kan få mest mulig ut av disse. I tillegg til de 18 turistvegene, som man kaller det offisielt, har vi valgt ut noen ekstra bilturer vi mener er virkelige opplevelser i vårt land. Disse siste er plassert i områdene de øvrige turistveiene ikke dekker.